EL NOSTRE CLUB ORGANITZA DIVERSOS CAMPUS AL LLARG
Bàsquet Manacor: Victoria i Júnior han estat escollits per formar part de les seleccions de les Illes Balears que representaran la nostra comunitat en el Campionat d'Espanya de 3x3
D’altra banda, na Silvia Lorenzo i n’Arturo Valbas han estat escollits com a reserves dels seleccionats amb la possibilitat d’entrar a la selecció en cas de lesió d’algun dels jugadors
AGENCIA MANACORNOTICIAS 18/06/2024 - 03:22:00
DIA 22 DE JUNY ES CELEBRARÀ EL SOPAR DE FINAL DE TEMPORADA DEL NOSTRE CLUB. El proper dissabte el nostre club celebrarà el tradicional sopar de final de temporada a La Salle.

NA VICTORIA LLABRÉS I EN JÚNIOR ALONSO PARTICIPARAN AL CAMPIONAT D'ESPANYA DE 3x3. Na Victoria i en Júnior han estat escollits per formar part de les seleccions de les Illes Balears que representaran la nostra comunitat en el Campionat d'Espanya de 3x3 en categoria u13. El campionat es disputarà a Cartagena els propers 22 i 23 de juny. La selecció femenina competirà en una primera fase contra la Comunitat de Madrid, la Comunitat Valenciana, La Rioja i Extremadura. Per la seva banda, la selecció masculina competirà contra Andalusia, País Basc, Castella i Lleó i la Regió de Múrcia.

D’altra banda, na Silvia Lorenzo i n’Arturo Valbas han estat escollits com a reserves dels seleccionats amb la possibilitat d’entrar a la selecció en cas de lesió d’algun dels jugadors o alguna de les jugadores que formen la convocatòria. També volem destacar la participació d’en Dídac Gual en totes les concentracions de la preselecció balear, arribant fins a l’últim dia amb possibilitats d’entrar a la selecció definitiva. Des d’aquí els enviam l’enhorabona i dessitjam que disfrutin moltíssim de l’experiència!

També volem destacar la participació d’en Dídac Gual en totes les concentracions de la preselecció balear, arribant fins a l’últim dia amb possibilitats d’entrar a la selecció definitiva. Des d’aquí els enviam l’enhorabona

DIA 22 DE JUNY ES CELEBRARÀ EL SOPAR DE FINAL DE TEMPORADA DEL NOSTRE CLUB. El proper dissabte el nostre club celebrarà el tradicional sopar de final de temporada a La Salle. Serà una gran festa en família per tal d’acomiadar la temporada 23/24 de la millor manera possible.

EL NOSTRE CLUB ORGANITZA DIVERSOS CAMPUS AL LLARG D’AQUEST ESTIU, NO TE’LS PERDIS. Del 24 al 28 de juny el nostre club organitza una nova edició del DIVERBÀSQUET i dels CAMPUS DE MILLORA TÈCNICA I TÀCTICA. És un campus pensat per introduir al món del bàsquet i de l’esport d’equip al més joventes i a les més jovenetes i també pensat per fer una tasca de millora amb tots aquells nines i nines que ja disfruten del dia a dia del nostre esport. El campus està obert per a infants nascuts des del 2021 fins el 2009.

Entre les diferents activitats, amb el més petits i les més petites realitzarem jocs populars, psicomotricitat, jocs d’aigua, activitats plàstiques i una activitat diària d’anglès gràcies a la col.laboració del nostre club amb KIDS&US my English MANACOR. Amb els jugadors i jugadores ja iniciats en el nostre esport realitzarem una programació de millora tècnica i tàctica adaptada a cada categoria i a cada nivell.

L’horari del DIVERBÀSQUET i del CAMPUS DE MILLORA TÈCNICA I TÀCTICA és de 9:00 a 14:00 a Na Capellera amb servei gratuït de matinera de 8:00 a 9:00. El preu és de 75 euros per nin/a, 140€ Per 2 germans/es i 195€ per tres germans/es. El preu per dia solt és de 15 euros. D’altra banda, del 5 al 9 d’agost el nostre Club ornganitza un campus d’alt nivell amb la col.laboració d’en Pau Galmés, entrenador del CB Manyanet les Corts. El CAMPUS TOP LEVEL comptarà amb la participació d’entrenadors i entrenadores de clubs d’alt nivell de Catalunya com el Femení Sant Adrià o el Joventut de Badalona.

És un campus obert per a jugadores i jugadores nascuts entre el 2014 i el 2008 i té un preu de 220 euros, amb descomptes per germans/es. Un Campus únic a la nostra comarca i uns dels campus amb més nivell de les nostres illes. Una oportunitat formativa que serà de gran profit per a tots els jugadors i totes les jugadores participants. Per a més informació i per tal de realitzar la inscripció podeu visitar les nostres xarxes socials de Facebook i d’Instagram, accedir al codi QR del cartell informatiu o enviar un whastapp al telèfon 669 858 296 (Toni).

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado