Per la seva banda, na Maria del Mar Ordinas, jugadora del València Bàsquet
Bàsquet Manacor: Gran segona volta dels al.lots dirigits per n’Antoni Llodrà per la seva banda, les júniors BUFETE PERELLÓ d’interilles B varen disputar dos partits en tres dies
SERVIMEDIC varen guanyar dins Sa Pobla per 41 a 43, mostrant una gran versió i els minis SONSÒNIA CENTRE AUDITIU varen ser superats pel Joan Capó per 50 a 78. Les minis AIXAM MANACOR jugaren un bon
AGENCIA MANACORNOTICIAS 27/03/2023 - 14:25:00
Sant Josep 68 a 67 per seguir en la segona possició de lliga. Les minis INNOVATEC SECURITY varen aconseguir la victòria per 54 a 87 dins Inca i segueixen just per darrera La Salle en la taula classificatòria.

GRAN CAP DE SETMANA PELS EQUIPS DEL CLUB BÀSQUET MANACOR. El nostre primer equip masculí, el sénior CÀRNIQUES SUNYER, segueix amb una gran progressió en la segona volta de la lliga balear. Diumenge passat doblegaren al CTEIB per 80 a 64 i aconseguiren superar-los en la taula classificatòria.

A dia d’avui l’equip ja està instal.lat a la sisena possició de lliga, aproximant-se a poc a poc a les possicions de playoff. Per la seva banda, les nostres séniors feren un gran partit davant l’Instituto de Fertilidad, perdent a la pròrroga per 73 a 77. Malgrat la decepció de la derrota l’equip competí de tu a tu amb un equip que lluita a la part alta de la taula.

Na Paula Ginard, infantil del nostre Club i na Júlia Aguiar, de categoria cadet foren seleccionades per formar part del programa de 3x3 de la Federació Balear de Bàsquet. Una merescuda oportunitat de formació i aprenentatge, molt bé nines!.

En categoria júnior masculina interilles A, gran partit dels júniors MALLORCA SEA PARADISE que, tot i perdre per 68 a 73, varen fer un partidàs davant un dels equips punters de la competició. Gran segona volta dels al.lots dirigits per n’Antoni Llodrà. Per la seva banda, les júniors BUFETE PERELLÓ d’interilles B varen disputar dos partits en tres dies. En el primer perderen molt clarament davant el Sant Josep A,per 52 a 34 i en els segon superaren per un clar 42 a 81 a l’equip cuer de la classificació, l’Instituto de Fertilidad B.

En júnior preferent gran partit dels júniors LABORATORI 22, que venceren al Bàsquet Calvià per 59 a 41 i bon partit de les júniors Vermell que varen plantar cara al Sineu, amb derrota final per 52 a 63.

En categoria cadet, els cadets PASTISSERIA RAMIS varen mostrar la seva superioritat davant La Salle de Palma Uadis, aconseguint la victòria per 68 a 49. Per la seva banda, els cadets RT. XINXERAM venceren a casa al Bàsquet Pla per 52 a 48 i mantenen la segona possció en la lliga.

Dins el mateix grup, els cadets Negre varen guanyar dins la sempre difícil pista del Sant Josep per un emocionant 59 a 64. En cadet femení, les nines del FON CA’N TÒFOL varen caure dins la pista del Bahía A per 79 a 49 en un partit jugant entre setmana.

En categoria infantil, gran victòria a la pròrroga dels infantils OPTICALIA MANACOR a Santa Maria per 61 a 70. Amb aquesta victòria l’equip segueix lluitant al màxim per entrar al Campionat de Mallorca. Els infantils Vermell varen perdre davant l’Andratx, un equip molt superior, per 2 a 53. En femení, gran victòria de les infantils del grup especial a Montuïri per 40 a 58 i victòria de l’infantil PELUQUERÍA MIMAR a casa davant el Joventut Mariana per 54 a 40.

En categoria mini, importants victòries dels dos minis de categoria especial. El mini masculí D5 SPORT SHOP va vèncer per un sol punt al Sant Josep 68 a 67 per seguir en la segona possició de lliga. Les minis INNOVATEC SECURITY varen aconseguir la victòria per 54 a 87 dins Inca i segueixen just per darrera La Salle en la taula classificatòria.

Les minis SERVIMEDIC varen guanyar dins Sa Pobla per 41 a 43, mostrant una gran versió i els minis SONSÒNIA CENTRE AUDITIU varen ser superats pel Joan Capó per 50 a 78. Les minis AIXAM MANACOR jugaren un bon partit davant les companyes de Alcúdia, els preminis CAFÉS SAMBA varen jugar a casa del CIDE, les nines del’iniciació PARERA ARQUITECTES varen jugar a Sagrat Cor i els nins de l’iniciació BIO CONSTRUCCIONS PEDRA VIVA varen jugar amb els companys de La Salle.

NA PAULA GINARD I NA JÚLIA AGUIAR FOREN CONVOCADES PER A LA SESSIÓ DE SEGUIMENT DE 3X3 I NA MARIA DEL MAR ORDINAS FOU CONVOCADA AMB LA SELECCIÓ ESPANYOLA U15. Na Paula Ginard, infantil del nostre Club i na Júlia Aguiar, de categoria cadet foren seleccionades per formar part del programa de 3x3 de la Federació Balear de Bàsquet. Una merescuda oportunitat de formació i aprenentatge, molt bé nines!.

Per la seva banda, na Maria del Mar Ordinas, jugadora del València Bàsquet que s’inicià en el món del bàsquet al nostre club, ha sigut convocada per la selecció espanyola U15. D’aquesta manera na Maria del Mar participarà en la seva segona concentració amb el combinat nacional, enhorabona!

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado