Activitat professional a la institució. La dotació econòmica és de 1.086.880 €
El Centre de Formació d'Inca posa en marxa 4 projectes mixtos emmarcats al programa SOIB Formació i Ocupació en total donaran feina a 55 persones menors i majors de 30 anys
30 anys. Enguany, d’instal·lació d’elements de fusteria. A més, aquesta edició s’han ampliat les places d’alguns projectes, que n’hi ha que passen de 10 a 15.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 10/12/2022 - 05:37:00
Un any més al Centre de Formació executam el màxim de projectes, ampliant el nombre de places oferides i adaptant els projectes als perfils de demandant que tenim a Inca per a aconseguir una major inserció laboral

El Centre de Formació d'Inca posa en marxa 4 projectes mixtos emmarcats al programa SOIB Formació i Ocupació. Com a novetat, enguany s’amplien les places disponibles als projectes. En total donaran feina a 55 persones menors i majors de 30 anys.

L’Ajuntament d’Inca manté la seva aposta per fomentar l’ocupació i impulsar projectes de formació, d’acord amb les necessitats i demandes del mercat laboral. Així doncs, aquest desembre es posen en marxa 4 nous projectes mixtos de formació i ocupació en el marc dels programes SOIB 30 i SOIB Jove, els quals inclouen un contracte de 12 mesos de formació a la vegada que es desenvolupa una activitat professional a la institució. La dotació econòmica és de 1.086.880,95 €

Ja s’ha obert les inscripcions pels tres projectes dirigits a persones majors de 30 anys, els quals són de personal administratiu i d’instal·lacions electrotècniques i telecomunicacions.

Un any més al Centre de Formació executam el màxim de projectes, ampliant el nombre de places oferides i adaptant els projectes als perfils de demandant que tenim a Inca per a aconseguir una major inserció laboral en el futur”, explica la regidora de Formació i Ocupació, Alice Weber.

Ja s’ha obert les inscripcions pels tres projectes dirigits a persones majors de 30 anys, els quals són de personal administratiu i d’instal·lacions electrotècniques i telecomunicacions. D’altra banda, també s’ha posat en marxa un projecte per a persones menors de 30 anys. Enguany, d’instal·lació d’elements de fusteria. A més, aquesta edició s’han ampliat les places d’alguns projectes, que n’hi ha que passen de 10 a 15.

Finalment, cal destacar que el projecte SOIB Jove Formació i Ocupació està finançat pel SOIB, amb la participació del SEPE i cofinançat pel Fons Social Europeu. Per la seva banda, el projecte SOIB 30 Formació i Ocupació està finançat amb fons del SOIB mitjançant la Conferència Sectorial.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


1
1
Manuel Rosas Serra
Positivo para Inca