Senalles liles per fomentar la coeducació als centres educatius.
STEI Intersindical i el Col·lectiu Dones de Llevant: Senalles liles per fomentar la coeducació als centres educatius, durant 15 dies prorrogables
Per sol·licitar el seu préstec només s’ha d’omplir un qüestionari que es pot trobar a www.stei.cat/senallesliles o enviar un correu electrònic a [email protected], sol·licitant informació.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 02/12/2021 - 04:43:00
El servei de préstec de les Senalles liles és un projecte que sorgeix amb la intenció de proporcionar als centres educatius literatura infantil i juvenil amb temàtiques relacionades amb la diversitat i la igualtat de gènere.

Senalles liles per fomentar la coeducació als centres educatius. El servei de préstec de les Senalles liles és un projecte que sorgeix amb la intenció de proporcionar als centres educatius literatura infantil i juvenil amb temàtiques relacionades amb la diversitat i la igualtat de gènere. Aquest projecte ha tengut molt bona acollida i molts de centres educatius de les Illes Balears estan sol·licitant el seu préstec

Donada la necessitat de material didàctic per treballar la coeducació als centres educatius, s’ha posat en marxa el servei de préstec de les Senalles Liles amb contes i altres materials didàctics coeducatius, dirigits a les etapes educatives d’Infantil i Primària, durant 15 dies prorrogables en el temps, segons demanda. Aquest projecte sorgeix amb la intenció de proporcionar als centres literatura infantil i juvenil on temàtiques com la diversitat i igualtat de gènere hi siguin presents.

15 dies prorrogables en el temps, segons demanda. Aquest projecte sorgeix amb la intenció de proporcionar als centres literatura infantil i juvenil on temàtiques com la diversitat i igualtat de gènere hi siguin presents.

Fa anys que va néixer amb el nom de Motxilles liles, i diverses entitats, en diferents moments, en feren difusió. Ara l’STEI Intersindical i el Col·lectiu Dones de Llevant, juntament amb l’Associació Dones Educadores de les Illes Balears, s’uneixen per tornar-les a oferir.

Ha tengut molt bona acollida i són molts els centres educatius de les Illes que estan sol·licitant el seu préstec. Des d’aquí animam a tots els centres d’Infantil i Primària a participar-hi. I en un futur s’ampliarà el servei de préstec als centres de secundària. Per sol·licitar el seu préstec només s’ha d’omplir un qüestionari que es pot trobar a www.stei.cat/senallesliles o enviar un correu electrònic a [email protected], sol·licitant informació.

Un cop la senalla arribi al centre es pot, des de crear un horari perquè passi per totes les aules o per aquelles que hi estiguin interessades fins a fer tallers de lectura i posterior debat/conversa o parlar sobre que ens suggereix el títol d’un conte i després llegir-lo i reprendre la conversa..., les possibilitats són infinites i totes elles permeten gaudir de la lectura i aprendre dels contes.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado