Consell de Mallorca
HEl Consell de Mallorca obrirà les estacions d’ITV en dissabte i habilitarà 6.000 cites noves per als mesos d’abril i maig
Seran els dissabtes 20 i 27 d’abril, mentre que per maig obriran el 6, 11, 18 i 25, fet que evitarà increments en les llistes d’espera.
conselldemallorca.net 15/04/2024 - 16:28:20

HEl Consell de Mallorca obrirà les estacions d’ITV en dissabte i habilitarà 6.000 cites noves per als mesos d’abril i maig


Seran els dissabtes 20 i 27 d’abril, mentre que per maig obriran el 6, 11, 18 i 25, fet que evitarà increments en les llistes d’espera

El Consell de Mallorca ha arribat a un acord amb l’empresa concessionària del servei d’Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV) perquè les cinc estacions obrin en dissabte amb l’objectiu d’evitar que les llistes d’espera augmentin. En concret, obriran els dos darrers dissabtes d’abril (20 i 27) i els quatre de maig (6, 11, 18 i 25). Això, permetrà habilitar 6.000 cites més per inspeccionar vehicles.  

Les ITV de Mallorca obriran durant el mes d’abril a partir de dissabte que ve i també estaran operatives el dissabte dia 27. Pel que al mes de maig obriran cada dissabte. El Consell de Mallorca confia poder obrir més caps de setmana les ITV durant els pròxims mesos.  

La possibilitat de demanar hora s’obrirà el dilluns anterior a cada un dels dissabtes esmentats. De fet, avui, ja s’ha habilitat el dispositiu perquè les persones usuàries puguin demanar cita per a dissabte que ve.  

Està previst, amb aquesta obertura excepcional, poder inspeccionar devers 1.000 vehicles cada dissabte a les  cinc estacions d’ITV de Mallorca: Palma I (polígon de Son Castelló), Palma II (polígon de So n’Oms), Manacor, Inca i l’estació mòbil de Calvià.  

S’ha arribat a un acord amb els treballadors que volien fer feina en cap de setmana i amb els personal que hi haurà disponible per a aquests dissabtes, es garanteix poder fer 1.000 inspeccions cada dia a les cinc estacions. 

D’altra banda, com va anunciar el president del Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, els pròxims mesos està previst que entri en funcionament l’estació nova de Calvià, ubicada al polígon de Son Bugadelles. Això permetrà doblar el nombre d’inspeccions que actualment fa l’estació mòbil i es preveu que es passi de 4.000 a 8.000inspeccions mensuals. Les obres de la nova ITV de Calvià estan acabades i ara s’enllesteix la dotació dels serveis i la maquinària necessària. La inversió ha estat d’1,9 milions d’euros.  

 

Reciente
Visto
Comentado