EL PI CAS MASCARETES
Gili: “Podem entendre la urgència, però noque no es reclamàs la diferència de preu”
El Pi-Proposta per les Illes demana explicacions als responsables del govern Armengol pel Cas Mascaretes
elpi.com 23/02/2024 - 12:23:33

Gili: “Podem entendre la urgència, però noque no es reclamàs la diferència de preu”

El Pi-Proposta per les Illes demana explicacions als responsables del govern Armengol pel Cas Mascaretes

El PI-PROPOSTA PER LES ILLES BALEARSdemana explicacions per la compra de mascaretes quirúrgiques a preu de mascaretes FPP2, per part de l’anterior Govern de Francina Armengol. “Entenem la urgència durant la pandèmia, que no es trobaven mascaretes, però el que no podem entendre és no es reclamàs una diferència de preu”, explica el president d’El Pi Tolo Gili.

El 2022 va haver-hi una investigació per part de la Guàrdia Civil, almanco una petició de documentació, i era en aquell moment, o fins i tot abans, quan havien d’haver actuat i reaccionat de manera fulminant”, insisteix Gili. “Crida molt l’atenció que és quan ja han perdut les eleccions que es posen en marxa els protocols per tornar aquest lot de mascaretes”, insisteix.

A més, el president carrega durament contra el portaveu del PSIB. “No pot ser que surti el senyor Negueruela i es faci el despitat, perquè qualsevol cosa que feia l’anterior govern, tan ell com Francina Armengol n’eren conscients i en tenien la màxima responsabilitat”, assegura Gili. “Han de donar total transparència sobre aquest tema, com més aviat millor; i Més i Podem també. No podem fer com si amb ells no anàs la cosa”, remarca el president.

Per altra banda, no entenem que a aquestes mascaretes no se’ls hagin donat un ús. No hi ha hospitals per utilitzar-les? No hi ha escoles a les quals es poguessin donar quan era obligatòria? Hi ha molts de dubtes i poca transparència. Volem explicacions ràpides i contundents”, ha sentenciat Gili.

 

Reciente
Visto
Comentado