EL Pi
El PI demana el cessament del director general de Fons Europeus
La formació ha demanat la compareixença d’Armengol perquè doni explicacions sobre les presumptes accions fraudulentes de Félix Pindado.
el-pi.com 17/05/2021 - 15:24:24
El PI demana el cessament del director general de Fons Europeus
 
La formació ha demanat la compareixença d’Armengol perquè doni explicacions sobre les presumptes accions fraudulentes de Félix Pindado
 
El PI-PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS ha demanat el cessament del director general de Fons Europeus del Govern, Félix Pablo Pindado per presumptes accions fraudulentes. La formació ha demanat la compareixença d’Armengol perquè doni explicacions sobre aquesta qüestió.
 
La portaveu d’El Pi al Parlament, Lina Pons, ha assegurat que “els Fons Europeus no poden estar en mans d’una persona sota sospita. És una taca a l’inici d’un expedient que ha de dur la reactivació econòmica a la nostra comunitat autònoma.”La formació reclama que es donin explicacions com més aviat millor, davant una qüestió tan important per a la reactivació econòmica com els Fons Europeus.
 
El Pi ja va proposar fa uns mesos que la gestió i adjudicació dels Fons Europeus es fes amb criteris tècnics i no polítics. En concret va demanar que la Comissió de Reactivació Econòmica coordinés els ajuts i estés liderada per una figura independent que vetllés pels interessos de les Balears.
 
 
Reciente
Visto
Comentado