CAIB
COVID-19:Dades de la incidència de la pandèmia als centres educatius de les Illes Balears
Cap positiu entre el professorat de les Illes Balears.
caib.es 17/05/2021 - 15:17:25
COVID-19:Dades de la incidència de la pandèmia als centres educatius de les Illes Balears

Cap positiu entre el professorat de les Illes Balears

45 estudiants amb PCR positiva, la majoria a Mallorca

6 grups en quarantena a 5 centres educatius de Balears

Més de 20 mil professionals dels centres educatius ja s’han vacunat

Les dades recollides fins divendres 14 de maig als centres educatius de les Illes Balears i les d’EDUCOVID (unitat específica de Salut destinada a seguir els casos a l’àmbit educatiu) mostren que el nombre de contagis als centres educatius continua baix.

Es continua sense detectar cap positiu entre els docents. Quant als estudis de contacte realitzats entre l’alumnat, tots han estat negatius.

Del total d’alumnat de Balears, al voltant de 190.000, s’han notificat 45 estudiants amb PCR positiva davant els 59 de la setmana anterior, xifra que suposa el 0,02 % de l’alumnat, la majoria a Mallorca (37) i la resta a Menorca (7) i a Eivissa (1). La majoria d’aquest alumnat és positiu per contacte fora del centre educatiu ja que els estudis de contacte que es realitzen als centres són negatius.

Hi ha 6 grups en quarantena (que inclouen els 2 declarats aquesta setmana) a 5 centres educatius, 4 a Mallorca i 1 a Menorca. Això suposa el 0,07 % dels 8.000 grups de les Illes Balears.

Quant a la vacunació, a dia 14 de maig, hi ha 20.563 professionals educatius de les Illes Balears  vacunats el que suposa el 80,5 % del total.

Tot i les bones dades, cal no oblidar que s’ha d’extremar la precaució davant l’extensió de la variant britànica a les Balears, més contagiosa, i que per aquest motiu s’han de mantenir totes les mesures de prevenció als centres educatius.

 Es pot consultar tota la informació de seguiment de la COVID-19 als centres educatius no universitaris detallada per etapes educatives i per illes en l’apartat «Informes EDUCOVID http://www.caib.es/sites/centreseducatiuscovid/ca/informes_educovid/ » del lloc web de la Conselleria d’Educació i Formació Professional http://www.caib.es/sites/centreseducatiuscovid/ca/informes_educovid/ . Aquesta informació s’actualitza cada quinze dies.
 
 
Reciente
Visto
Comentado