El Conservatori Municipal de Manacor ha acollit per novè any consecutiu
La novena edició: El Campus Rock Manacor fa pujar a l’escenari el talent de 48 joves músics amb ganes d’aprendre dels músics professionals
Toni Xuclà (Menaix a truà), Joan-Pau Chaves (Els Pets), Marc Grasas (Nua), Jimmy Piñol (Lax ‘n’ busto), la cantant, poetessa i compositora Clara Fiol o el músic manacorí Toni Nadal.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 12/02/2019 - 09:33:00
Els participants han format part dels diversos subgrups que, amb estils diferents, han treballat i assajat durant el cap de setmana. A més també varen poder gaudir del taller de composició de cançons.

El Campus Rock Manacor fa pujar a l’escenari el talent de 48 joves músics amb ganes d’aprendre dels músics professionals. La novena edició del campus acabà diumenge amb un concert al teatre. El Conservatori Municipal de Manacor ha acollit per novè any consecutiu el Campus Rock, un cap de setmana intesiu en que músics professionals i joves amb ganes de desenvolupar el seu talent musical han conviscut preparant un repertori de grans èxits del rock i algunes cançons escrites pels joves participants.

Els prop de cinquanta joves músics que han format part del IX Campus Rock Manacor durant els dies 8, 9 i 10 de febrer han estat en contacte directe amb els músics professionals Toni Xuclà (Menaix a truà), Joan-Pau Chaves (Els Pets), Marc Grasas (Nua), Jimmy Piñol (Lax ‘n’ busto), la cantant, poetessa i compositora Clara Fiol o el músic manacorí Toni Nadal. Amb ells, els joves s’han dividit en diferents formacions de rock. Bateries, guitarres, baixos, instrumentistes de vent, teclistes i cantants per fer feina durant tot el cap de setmana sobre un repertori de cançons de Queen, balades dels grans clàssics del rock i del pop, cançons en català i algunes cançons emmarcades en l’anomenat rock dur.

Campus gira entorn de la composició de cançons i per això les cançons compostes pels participants també varen sonar ben fort durant el concert final”, afegeix Jaume Tomàs.

Els participants han format part dels diversos subgrups que, amb estils diferents, han treballat i assajat durant el cap de setmana. A més també varen poder gaudir del taller de composició de cançons, que anà a càrrec de Clara Fiol, i que va permetre els joves autors començar a produir musicalment el seu propi repertori. “Enguany, a més, hem tornat a oferir el Mini Campus Rock, que ha permès acollir nins i nines de 8 a 11 anys”, explica el director del Conservatori Municipal de Manacor, Jaume Tomàs.

La feina que tots els joves músics varen fer durant els dies 8, 9 i 10 de febrer es va poder veure i escoltar al concert final que va acollir el Teatre de Manacor l’horabaixa de diumenge passat, dia 10 de febrer. Durant el concert es varen oferir versions de grans clàssics musicals però “una part important del Campus gira entorn de la composició de cançons i per això les cançons compostes pels participants també varen sonar ben fort durant el concert final”, afegeix Jaume Tomàs.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado