BONA TEMPORADA DELS 3 MINIS MASCULINS.
Els equips del Bàsquet Manacor tots tres a la part alta de la taula a l'espera dels darrers partits per saber a quin grup jugaran la segona fase, bona temporada
Mini Masculí Gestoria Nadal. B. Manacor, 90 -Santa Maria, 68. Bon inici de partit dels manacorins que, des del primer minut, van transmetre una gran intensitat i varen posar en pràctica l’entrenat durant la setmana.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 12/02/2019 - 01:45:00
El mini vermell encapçala la classificació del seu grup a manca d'un partit per finalitzar la primera fase. Davant un Joan Capó que va venir molt motivat a la nostra pista, els manacorins van dominar el partit.

Bàsquet Manacor. Més que bàsquet. BONA TEMPORADA DELS 3 MINIS MASCULINSEls equips del B. Manacor, tots tres a la part alta de la taula, a l'espera dels darrers partits per saber a quin grup jugaran la segona fase. Mini masculí Tot Motor. B. Manacor, 63 - Joan Capó, 48. El mini vermell encapçala la classificació del seu grup a manca d'un partit per finalitzar la primera fase. Davant un Joan Capó que va venir molt motivat a la nostra pista, els manacorins van dominar el partit des del primer període.

L'equip va mostrar progressos en intensitat defensiva, i això li va permetre mantenir un avantatge de devers 15 punts sobre el conjunt felanitxer, que va lluitar fins al darrer període per acostar-se al marcador. Manquen alguns ajustaments en atac, però els jugadors arriben en un bon moment al partit decisiu d'aquesta fase a la pista del B. Pla, que actualment ocupa el segon lloc. Qui s'emporti la victòria, serà primer de grup. Enhorabona a l'equip i endavant.

Mini masculí Perfums Edén. B. Manacor, 61- Sant Josep, 31. Sense complicacions per al Bàsquet Manacor davant un Sant Josep que, a la primera volta, va derrotar els manacorins per un resultat molt ajustat.

Mini Masculí Gestoria Nadal. B. Manacor, 90 -Santa Maria, 68. Bon inici de partit dels manacorins que, des del primer minut, van transmetre una gran intensitat i varen posar en pràctica l’entrenat durant la setmana. Després de l'inici els nins de Santa Maria varen realitzar dos quarts molt bons. Però l'equip tornà a trobar el camí per despleglar el seu joc i varen finalitzar amb un bon darrer quart. Aquesta victòria suposa una passa important de cara a la classificació al grup A. El partit a la pista del CIDE serà crucial i, ben segur, emocionant, ja que a la primera volta els de Palma es van imposar tan sols per 2 punts a Manacor.

Mini masculí Perfums Edén. B. Manacor, 61- Sant Josep, 31. Sense complicacions per al Bàsquet Manacor davant un Sant Josep que, a la primera volta, va derrotar els manacorins per un resultat molt ajustat. La tornada, però, ha estat diferent i el B. Manacor ha demostrat els progressos efectuats durant la temporada. Ara toca esperar si passen com a primers o com a segons de grup.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado