La Ciutat dels Infants és la nostra prioritat i ara............
El Consell de la Infància presenta 9 projectes per a la millora de la ciutat: Augment de la recollida selectiva, dels quilòmetres de carril bici, d'aparcaments o l'alliberament de parets per Street Art
Des de l'Ajuntament s'intentaran dur endavant aquests compromisos per, l'any que ve, poder fer una avaluació. Al final de l'acte s'ha fet entrega d'un diploma als alumnes representants..
AGENCIA MANACORNOTICIAS 15/06/2018 - 04:38:00
«Quan començarem amb tot això ens fixarem com a objectiu bàsic donar valor a la veu dels infants i concretar de forma visible la seva consideració de ciutadans amb plena capacitat d'opinió i expressió».

El Consell de la Infància presenta 9 projectes per a la millora de la ciutat. El Batle d'Inca, Virgilio Moreno, i la regidora d'Educació, Alice Weber, han presidit la sessió del Consell d'Infants d'Inca. Una reunió que ha tengut lloc a la sala de plens de l'Ajuntament i on han assistit tots els consellers dels centres de primària de la ciutat. «Des de l’inici de la legislatura, per a l’àrea d’Educació, la Ciutat dels Infants és la nostra prioritat i ara els Infants tenen veu mitjançant la seva intervenció a un òrgan de participació propi, com ho és el Consell dels Infants», ha comentat Weber.

Cada centre té dos consellers representats a aquest òrgan que es va posar en marxa tot just fa un any. Són nins i nines de 6è de Primària que durant el curs han preparat un projecte per a millora de la ciutat. Així, junt amb el professorat, han treballat els valors, que seran essencials de forma permanent en la seva formació com a ciutadans i ciutadanes. «Quan començarem amb tot això ens fixarem com a objectiu bàsic donar valor a la veu dels infants i concretar de forma visible la seva consideració de ciutadans amb plena capacitat d'opinió i expressió», ha explicat Moreno.

Augment de la recollida selectiva, augment dels quilòmetres de carril bicicleta, l'augment del nombre d'aparcaments o l'alliberament de parets per Street Art són alguns dels temes que han presentat els consellers infantils als membres del Consistori. Cada centre ha fet una presentació audiovisual i ha explicat totes les demandes. Des de l'Ajuntament s'intentaran dur endavant aquests compromisos per, l'any que ve, poder fer una avaluació. Al final de l'acte s'ha fet entrega d'un diploma als alumnes representants de cada un dels centres, així com d'un petit obsequi als respectius mestres.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado