Socialistes d'Inca
Virgilio Moreno aposta per l'embelliment de la zona de vianants del centre d'Inca
El candidat socialista visita la zona del centre per conèixer les propostes i demandes dels veïns.
socialistesinca.org 25/03/2019 - 08:03:04

Virgilio Moreno aposta per l'embelliment de la zona de vianants del centre d'Inca

El candidat socialista visita la zona del centre per conèixer les propostes i demandes dels veïns.

El batle d'Inca i candidat a la reelecció, Virgilio Moreno, aposta per l'embelliment de la zona de vianants del centre de la ciutat. "El centre és l'eix comercial i de restauració més dinàmic de la ciutat. És important cuidar i millorar l'estètica de l'entorn i aconseguir que la zona de vianants sigui més atractiva per a veïns i visitants", ha dit el candidat socialista. Virgilio Moreno ha recordat que s'ha tornat a posar en marxa el “Pla de millora de façanes” i també ha destacat l'oportunitat de plantejar un Pla Especial de Reforma Interior (PERI) per al centre històric de la ciutat.

El candidat socialista també ha posat de manifest la necessitat de continuar donant suport al comerç local. "Inca torna a ser una terra d’oportunitats per al negoci i hem de posar en valor el nostre ADN comercial i emprenedor", ha dit Virgilio Moreno. El batle d'Inca ha remarcat que cada dia obren nous locals al municipi i fins i tot un hotel, cosa impensable fa uns anys.

Virgilio Moreno ha visitat la zona del centre d'Inca i ha conversat amb els veïns sobre diverses qüestions, com la neteja i el manteniment. “Hem destinat més recursos a la neteja, però som conscients de que queda molt per millorar. I aquest serà, sense cap dubte, un compromís personal de cara a la propera legislatura", ha afirmat el candidat a la reelecció.

La visita de Virgilio Moreno a la zona del centre s’emmarca dins el projecte “Inca som tots” que pretén fomentar un diàleg permanent amb la ciutadania i escoltar activament els veïns. “El nostre objectiu és seguir marcant el ritme i liderant aquest canvi transformador, des del diàleg i la col·laboració amb tothom”, ha explicat el candidat socialista a la batlia d'Inca.


Reciente
Visto
Comentado